Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επίλογος

Σ' ό,τι σας έχω καταθέσει σ' αυτό το σύγγραμμα, αδελφές πνευματοψυχές, υπάρχει μόνο μια κυρίαρχη αιτία και είναι η αγάπη μου προς τον ΠΑΤΕΡΑ μας, το ΘΕΟ μας και κατ' επέκτα­ση η αγάπη μου προς όλους εσάς. Δεν αποσκοπώ σε καμία χειραγώγηση, δεν αποσκοπώ σε κα­νένα ίδιον όφελος, δεν αποσκοπώ σε οτιδηποτε που να είναι ενάντια
στο θείο σχέδιο.

Όλα αυτά, έχουν γραφτεί για ένα και μοναδικό λόγο, ο οποίος είναι η αγάπη μου προς όλους εσάς και η ευχη μου να μπορέσετε μέσα από τη λογικη σας και τις εμπειρίες σας να ξεφύγετε από τα χαμηλά δεσμά της ύλης, που μας έ­χουν οδηγησει τα τελευταία 3,5 χιλιάδες χρόνια σ' αυτά τα άθλια αποτελέσματα. Σαν τελευταίο, σας προτρέπω να προσπαθησετε να βρείτε το ΜΕΣΑ ΣΑΣ (το οποίο είναι ΘΕΙΟ, ΑΦΘΑΡΤΟ και ΑΙΩΝΙΟ, απεναντίας το ΕΞΩ σας είναι ΦΘΑΡΤΟ και ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ). Και ως εκ τούτου, ανα­γκαστικά, για να μπορέσετε να στηριχτείτε στα πόδια σας, ο μοναδικός τρόπος να μην έχετε ανάγκη κανέναν ΕΞΩ-ΣΩΤΗΡΑ είναι να βρείτε το ΘΕΙΟ, που βρίσκεται μέσα σας. Καλη επι­τυχία αδελφές ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΕΣ.
Θέλοντας να σας δώσω μια σειρά βιβλίων, που πραγματικά διαβάζοντάς τα, θα έχετε απο­κτησει τεράστια γνώση και θα έχετε βάλει θεμέλιους λίθους στην εξέλιξη της ατομικότητάς σας, αλλά και ονόματα [πραγματικών αληθινών και σταλμένων δασκάλων], ώστε οι γνώσεις σας να είναι ολιστικές.
Οι γνώσεις είναι ολιστικές μόνο όταν έχουν:
1: Άμεση αντίληψη [δηλαδή, εσείς οι ίδιοι έχετε αντιληφθεί, ότι πρέπει να κοιτάξετε να βρεί­τε άλλες κατευθύνσεις απ' αυτές που μας υποδεικνύουν εσκεμμένα και έχουμε τα σημε­ρινά αποτελέσματα...].
2: Συμπερασματικη γνώση [δηλαδή, οι γνώσεις που θα αποκτήσετε. μεταξύ των άλλων. από
το διάβασμα σημαντικότατων βιβλίων...]. 3: Αξιόπιστη μαρτυρία [αυτό μπορεί να γίνει μόνο από τις διδασκαλίες αληθινών δασκά­λων.].
Τα βιβλία που σας προτείνω είναι:
1: Οπωσδηποτε μελέτη της Αγίας Γραφης (Παλαιάς και Καινης Διαθηκης), της Αποκάλυ­ψης του Ιωάννη και το βίο του Απόστολου Παύλου.
2: Όλα τα συγγράμματα, όλες τις μελέτες και όλα τα βιβλία του Νικολάου Μαργιωρη. Εί­ναι περίπου 200. Οι γνώσεις που θα σας δοθούν δεν μπορούν να περιγραφούν με αν­θρώπινα λόγια...
3: Να βρείτε τα συγγράμματα του ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΩΡΙΖΑ....
4: Άλλα συγγράμματα που σας προτείνω, είναι να μάθετε το βίο του τελευταίου αγίου της
Ινδίας του ΡΑΜΑΚΡΙΣΝΑ.
5: Επόμενα συγγράμματα, είναι να διαβάσετε όλα όσα έχει γράψει ο καλύτερος μαθητης
του ΡΑΜΑΚΡΙΣΝΑ, Ο ΒΙΒΕΚΑΝΑΝΤΑ.
6: Αριστοτέλης Παπασταύρου
7: Αλίκη Μπέιλη
 
Μετά απ' αυτά τα συγγράμματα, αγαπητές αδελφές πνευματοψυχές, να είστε απόλυτα βέ­βαιοι και 100% σίγουροι, ποια άλλη γνώση, η δικιά σας ατομικότητα θα χρειάζεται.

Η εικόνα που ακολουθεί έχει δημιουργηθεί από τον μαθητη Χρίστο Μαρκόπουλο με οδηγίες του δα­σκάλου Δημητρη Τσαπάρα και όταν κάποια στιγμη αποσυμβολησετε το τι δείχνει θα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΤΕ!!!





Στο σύγγραμμα που θα ακολουθήσει και θα είναι η συνέχεια της "Φωνής της Δημιουργίας προς το Ανθρώπινο Γένος", θα σας αποκαλυφθούν όλες εκείνες οι γνώσεις με πολύ κατανοητό και απλό λόγο που ήσαν υποχρεωμένοι όλες οι εξουσίες (πολιτικές θρησκευτικές) να σας τις έχουν γνωστοποιήσει ώστε να είχατε από πολύ καιρό πριν μεταμορφωθεί από (ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ).


Και επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και το ανθρώπινο γένος ζει (ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ) από αυτά που θα σας αποκαλυφθούν και είναι τόσο απλά ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα αλλάξετε επίπεδο συνειδητότητας (γνώσης).


Για αυτό να είστε βέβαιοι ότι το ανθρώπινο γένος που είναι ενιαίο, που δεν έχει τίποτα διαφορετικό κανένας με κανένα, που μας ΕΝΩΝΕΙ η φυσική γέννηση και ο φυσικός θάνατος αλλά όμως έχει ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ότι υπάρχουν διαφορετικές χώρες, διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικά πολιτικά κόμματα, διαφορετικές εξουσίες, ΈΞΥΠΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ελλείμματα χρημάτων, αγορά εργασίας, υποτιθέμενη αβεβαιότητα για το αυριανό μέλλον σας, φόβος για το αυριανό μέλλον σας.



Αυτά είναι όλα που μας εκπαίδευσαν όλοι οι γήινοι άρχοντές μας και αυτά είναι τα αποτελέσματά τους και αυτές είναι και οι διαφορές που μας έμαθαν, όμως είπαμε λίγο πιό πάνω ότι το ανθρώπινο γένος είναι ένα και ότι μας ενώνει η φυσική γέννα και ο φυσικός θάνατος και αυτά δεν τους ανήκουν, όπως δεν τους ανήκει και το φυσικό μας σώμα. Αυτά ανήκουν σε ΕΚΕΙΝΟΝ που αποφάσισε στις μέρες μας (1962) να αλλάξει το ανθρώπινο γένος συνειδητότητα-γνώση και να είστε βέβαιοι ότι μετά από αυτά που ήδη γίνονται, μετά από αυτό το σύγγραμμα που διαβάζετε και αυτό που θα ακολουθήσει πολύ σύντομα, το ανθρώπινο γένος ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου