Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΡΟΛΟΓΟΣ-H ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

H ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Το βιβλίο αυτό έχει σαν τίτλο [H ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ] και δίδεται στα 6.000.000.000 δισεκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές που κατοικούν στον πλανήτη ΓΗ, αλλά και στις υπόλοιπες 54.000.000.000 δισεκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές, που περιμένουν να κατέβουν....


Τα τελευταία 3.500 χρόνια αυτές οι ψυχές εκπαιδεύτηκαν από ένα
ΣΥΣΤΗΜΑ όπου για [ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ....], έχει οδηγήσει όλες
τις ανθρώπινες ψυχές, σε εντελώςΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  


Επειδή ξεκίνησε από το [1962...], κάτι σοβαρό συνέβη το 2004..., τώρα είναι 2009 και οδεύουμε προς το 2012.... Με [ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ] αυτή η εκπαίδευση των ανθρώπινων ψυχών
θα αλλάξει...


Πλέον η εκπαίδευσή τους δεν θα παραδίδεται στα χέρια κάποιων που είχαν, έχουν και θα έχουν...[ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ]


Η εκπαίδευση τους έχει αρχίσει και θα συνεχίσει [ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ] από [ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ]


Μέσα από το βιβλίο αυτό θα πάρετε τις πρώτες κατευθύνσεις  
Εσείς και μόνο εσείς θα αποφασίσετε για τη συνέχεια....

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το βιβλίο και του έδωσα τον τίτλο "η φωνή της δημιουργίας προς το ανθρώπινο γένος".
Ακούγεται λίγο περίεργο και ενδεχόμενα παράξενο, όμως, θα ήθελα μέσα από αυτό το βιβλίο, να μοιραστώ μαζί με όλους τους ανθρώπους, εκείνους που διακατέχονται από ανησυ­χίες, εσωτερικές και εξωτερικές, ερωτήματα, μεταφυσικές ανησυχίες, τί είναι αυτη η «περιβόητη» ατομική εξέλιξη, που είναι, ό­μως, σχεδόν αδύνατον να μας δοθεί έτσι, όπως είναι δοσμένη η γνώση από την οικογένεια, το σχολείο, την πολιτεία και την εκ­κλησία.
Προτού ξεκινήσουμε να κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν θα ηθελα να σταθούμε στο πα­ρόν, δηλαδη στον παρόντα χρόνο, σημερα, στην αρχη του 21ου αιώνα οι άνθρωποι από την η­μέρα που γεννιούνται μέχρι την ημέρα που φεύγουν απ' αυτη τη ζωη, η γνώση που τους δίδε­ται από το σύστημα οικογένεια - σχολείο - πολιτεία - εκκλησία, μπερδεύει πάρα πολύ το ΑΠΟ ΠΟΥ ήρθαμε, ΤΙ ήρθαμε να κάνουμε στο φυσικό αθτό κόσμο και ΠΟΥ θα πάμε!
Ειδικά το τί ήρθαμε να κάνουμε είναι ένας μεγάλος λαβύρινθος και ο μίτος της Αριάδ­νης (
Μίτος της Αριάδνης - Συμβολικός Μύθος).
Όπως ξέρουμε από την ελληνική μυθολογία στην εποχή του βασιλιά Μίνωα που ήταν βασιλιάς στην Κρήτη κάθε χρόνο η Αθήνα ήταν υποχρεωμένη να στείλει 7 αγόρια και 7 κορίτσια στην Κρήτη τα οποία ποτέ δεν γύριζαν πίσω, διότι στο λαβύ­ρινθο που έμπαιναν τα έτρωγε ο Μινώταυρος.
Αυτό γινόταν πάντα εκτός από την φορά που ο βασιλιάς της Αθήνας Αιγέας, έ­στειλε ανάμεσα στα 7 αγόρια τον υιό του Θησέα, για τον οποίο λέει η μυθολογία ότι η Αριάδνη, κόρη του βασιλιά Μίνωα, του έδωσε ένα σκοινί το ονομαζόμενο "ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ" και έτσι από αυτό το σχοινί, το οποίο το ξέτυλιξε όταν μπήκε ο Θησέας στο λαβύρινθο, αφού σκότωσε τον Μινώταυρο, μπόρεσε μέσα από το ξετυ­λιγμένο σχοινί, να βρεθεί στην έξοδο του λαβύρινθου και έτσι να μη χαθεί μέσα στον λαβύρινθο.
Φυσικά, επειδη αυτός ο μύθος κρύβει μια απίστευτη αληθεια, η ερμηνεία του είναι ότι: όταν είμαστε στη φυσικη μας ζωη, εάν δεν μας μάθουν από που ήρθαμε, τι ήρθαμε να κάνουμε και πού θα πάμε, θα πάθουμε ό,τι συνέβαινε σε αυτούς που έμπαιναν στον λαβύρινθο και δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν τον ονομαζόμενο ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΔΗΣ.


Όμως  αυτή τη γνώση ανεξάρτητα εάν θέλουμε να τον ακολουθησουμε η όχι,  μέχρι σημερα είναι κρυμμένη και όλη η εκπαίδευση του ανθρωπίνου γένους είναι έτσι δοσμένη ώστε έιναι σχεδόν αδύνατον να μας αποκαλυφθεί ο λόγος ύπαρξης στον φυσικό μας κόσμο (των ελάχιστων δεκαετιών).
 

Θα ηθελα μαζί σας να μοιραστώ αυτή τη γνώση σχετικά με το λόγο ύπαρξης μας σε αυτόν το φυσικό κόσμο ώστε μπαίνοντας στο λαβύρινθο με τη γνώση που θα είναι ο μοναδικός σύμμαχός σας να μην επιτρέψετε ούτε στο Μινώταυρο να σας φάει αλλά και ούτε να χαθείτε μέσα στο λαθύρινθο.  Μόνο με τη γνώση = σοφία θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και να διαχει­ριστούμε τις εμπειρίες που μας δίνονται στη ζωη, από τις οποίες είναι στο δικό μας χέρι και κανενός άλλου, η δυνατότητα να βρούμε την Ιθάκη μας, την έξοδο του λα­βύρινθου την Αποπνευμάτωση, τον παράδεισο, την αιώνια ζωή...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου